7 DŮVODŮ PROČ KOUPIT KVALITNÍ ČESKOU KOŽENOU KABELKU

Investovat několik tisíc do kvalitní české kožené kabelky může být velká věc a těžké rozhodnutí. Hledáte důvody pro a proti.

 

💡 Proč vlastně kupovat jednu koženou kabelku vyrobenou v Česku, když můžete mít za stejné peníze třeba i pět různých kabelek z celého světa a z materiálu, který jako ta kůže doopravdy vypadá?

 

Sepsala jsem pro vás hned 7 důvodů, proč byste se měli přiklonit k lokální výrobě a investovat do kvalitní české kožené kabelky:

 

1. ÚŽASNĚ VONÍ

Poctivá přírodně činěná kůže fantasticky voní.

Vím, že tohle není úplně ten hlavní argument, který vás přesvědčí. Vůni přes obrazovku mobilu nebo počítače necítíte, ale je to právě vůně nové kvalitní kožené kabelky, která Vás dostane do kolen, když ji doma vybalíte z tašky nebo krabice. Je to zážitek.

Většina českých tvůrců a značek šije z této kůže, protože je opravdu kvalitní, vydrží a je neskutečně krásná.

 

2. DOST VYDRŽÍ

Samozřejmě. Týdenní nákupy neustojí žádná kabelka. Dobrá, poctivě vyrobená kabelka z pravé a kvalitní kůže toho ale vydrží dost.

Mám dvě kožené kabelky a shodou okolností také dvě malé děti. A co vám budu povídat, ta velká kabelka dostává zabrat už více jak šest let.

 

"Jeden čas si ji přivlastnil můj malý chlapeček. Tahal ji po bytě jako kačenku na provázku a pravidelně mi dělal čistky vnitřních kapes. Ale přežila to ve zdraví."

 

Pravda. Je trochu poškrábaná, ale neloupe se, nepraská, nepáře se, kování funguje stále výborně. A ještě donedávna krásně voněla, než se mi do ní podařilo vylít dětské malinové pitíčko.

 

chlapeček CB

 

 

3. ŠKRÁBANEC VÁS NEROZHODÍ

Pokud kabelku nosíte, tak ji chtě nechtě poškrábete.

Velikou výhodou kožených kabelek je, že jim to sluší. Povrch pravé kůže je ze své podstaty nepravidelný a nedokonalý a nějaký ten drobný škrábaneček se prostě ztratí.

A ty velké rýpance, pokud je kabelka z kvalitní přírodně činěné kůže, zaleštíte hadříkem a vhodným krémem nebo voskem. Bude tam pořád, ale nebude tolik vidět.

 

4. STÁRNE DO KRÁSY

Tak to je toužebné přání nás všech. Kabelkám z kůže činěné přírodními tříslovinami se to opravdu po vašem boku stane. Nablýská se na frekventovaných místech podle toho, jak ji nosíte, přirozeně lehce ztmavne a získá tak svůj jedinečný vzhled.

 

"Každá bude originální, protože ji nosíte právě VY."

 

 

5. ZDĚDÍ JI VAŠE DCERA/ VNUČKA

Pokud ji dcera bude chtít, není důvod, aby tomu tak nemohlo být. Jen je potřeba se o ni pravidelně starat. Krémovat ji, voskovat nebo impregnovat, a když je potřeba, dopřát ji profesionální servis. Pak může ve vaší rodině vydržet opravdu dlouho.

 

6. MÁTE SE NA KOHO OBRÁTIT, KDYŽ SE POŠKODÍ

Nemusíte kabelku hned házet do popelnice nebo prosit známou kamarádky vaší kamarádky, jestli by vám ji neopravila.

Ať už v záruce nebo po ní, český výrobce, od kterého jste doplněk koupila, vám určitě rád pomůže.

 

7. ZASLOUŽÍTE SI JI

To je myslím ten nejdůležitější důvod. Často si odpíráme věci, které se nám líbí. Dopřejeme dětem, manželovi, příbuzným, mazlíčkům a sebe obdarujeme až někdy později. Nebojte se udělat si radost a dopřejte si luxusní doplněk, který vám bude dělat společnost po dlouhá léta.

 

Pár slov na závěr

Nepodceňujte sílu kvalitního doplňku. Investujte do českého řemesla, podpořte místní tvůrce a užívejte si každý okamžik s vaší dokonalou kabelkou. Zasloužíte si to!

 

⭐A teď je řada na vás. Co si myslíte o českých kožených kabelkách? Máte s nimi nějaké zkušenosti? Podělte se se mnou o své názory i příběhy a napište mi.  Jsem zvědavá, jak dlouho vám vaše kožená kabelka dělá společnost a jak se o ni staráte.

 

Doufám, že vám tento článek pomohl v rozhodování a přinesl vám nové pohledy na koupi kvalitní české kožené kabelky. Díky, že jste ho četli a přeji vám úspěšné rozhodování při výběru vaší ideální krásky.

 

I.